Danica Maksimović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumice sa domaće scene ne prestaju da oduševljavaju svoje pratioce letnjim izdanjima koji često umaju da ostave bez daha. Mnoge glumice u poznim godinama izgledaju kao da je vreme za njh stalo, jedna od njih jeste i sjajna Danica Maksimović.

Glumica Danica Maksimović važi za jednu od najatraktivnijih sa javne scene, koja pleni svojim izgledom i u sedmoj deceniji života. Njene fotografije nailaze sa pregršt pohvala, koje su joj upućene na račun njene vitke linije i sjajnog držanja.

Nedavno je postavila fotografiju u crnom, jednodelnom kupaćem kostimu koji je istakao njene izvajane noge i liniju koju je dovela do savršenstva. Pozirala je sa osmehom uz poruku : „Svaki smeo poduhvat počinje u nama“.

PROČITAJTE JOŠ

Pored pratioca koje je oduševila, njene koleginice poput Milice Milše, Lidije Vukićević i drugih dama nisu ostale ravnodušne na njen izgled, već su joj uputile komplimente te nisu krile svoje oduševljenje.

Glumica, koja izgleda kao da je za nju vreme stalo ili da joj ništa ne može, ističe da ne koristi skupe preparate, ali napominje da žena, ukoliko želi da izgleda lepo, mora da ulaže u sebe.

„Ne krijem godine, kao ni bore koje su uglavnom smejalice. Ja samo nasmejana izlazim u narod, dok probleme rešavam u svoja četiri zida. Neko me zbog toga voli, nekome smeta, ali to je tako. Moj osmeh nikad nije lažan“, izjavila za glumica za „Hello.“

Komentari

Svi komentari (0)