Ammar Mešić i Breskvica Foto: Mateja Stanisavljevic/Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je održano polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" na kojem je pobedu odnela Teya Dora, koja će nas predstavljati na Evroviziji u Malmeu.

Na drugom mestu ostala je Anđela Ignjatović Breskvica, koja je takođe važila za favorita. Ona je imala najveći broj glasova publike, ali je žiri bio na strani Teya Dore.

PROČITAJTE JOŠ

I dok traje debata da li je Teya Dora zasluženo pobedila, na društvenoj mreži „X“ oglasio se glumac Ammar Mešić. On je pre nekoliko meseci „podigao prašinu“ u Srbiji glasno kritikujući Aleksandra Vučića i aktuelni režim u našoj zemlji, nakon čega je, prema pojedinim izvorima, izgubio angažman na seriji „Igra sudbine“.

Kako tvrdi, nakon toga se odselio u Beč i radi na građevini.

Ammar je sada imao mišljenje i o sinoćnjem takmičenju, a ono što je napisao naišlo je na različite komentare.

„Nažalost znam pozadinu i producente pesme od Breskvice. Jeftino. Nemam ništa protiv nje. Zaista. Ne znam je… Sem što do juče je bila nešto drugo… Ali postoje neke hajp produkcije…“, počeo je on, pa dodao:

„Drago mi je što je Teya Dora ono što jeste Srbija. Kvalitet… Baš sam srećan. Hej, divna si, i samo napred! Onaj spot… A što se tiče Breskvice, dete, nemoj da se prodaješ i predaje… Budi ono što jesi. Prodaj se za ono što ti niko neće nikad oduzeti. Obraz. Ali od toga para nema…“

Ammar Mesić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mešić se onda osvrnuo i na svoju situaciju:

„Pozdrav iz Beča. Od onog dečka što u Srbiji ne može da se bavi svojim poslom.“

BONUS VIDEO: Teya Dora prva izjava nakon pobede

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare