Foto: EPA/MILOS VUKADINOVIC, Nova.rs

Menadžer Vlada Perović jednom prilikom je ispričao detalje o filmu "Nečista krv".

On je tvrdio da Rade Šerbedžija nije želeo da snima sa Cecom Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ja sam bio jedan od producenata filma ‘Nečista krv’ gde su igrali Ceca i Šerbedžija. Ja sam zastupao Cecu i predlagao sam reditelju Stojanu Stojčiću da Ceca zaigra Koštanu. Ali, Šerbedžija na početku nije hteo ni da čuje da igra sa Cecom. Šta sam sve radio da ga odobrovoljim – podbacivao sam mu ženske, upoznavao sam ga sa društvom, nisam mu naplaćivao račune. Sve sam to radio samo da bi on pristao da igra sa Cecom. Na kraju je pristao“, ispričao je Perović.

Perović kaže da je Ceca bila dobra Koštana.

„Ne znam zašto je to Arkan zabranio. Verovatno zbog lascivnijih scena, ali ona je to umetnički odigrala“, rekao je on, prenosi Mondo.

„Ona i ja smo imali korektan odnos. Ali nismo se posle čuli i videli. Jednom smo se samo sreli na nekom splavu. Arkan je zaćutao sa mnom posle mog neuspelog pokušaja da ga vratim u Bosnu. Naime, on je znao da ja poznajem mnoge ljude pa je tražio od mene da nešto ispeglamo kako bi on mogao da uđe u Bosnu. I posle se Arkan naljutio što nisam uspeo to da mu izdejstvujem“,  rekao je u emisiji „Goli život“.

Inače, emitovanje pomenutog filma je zabranio Cecin pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, a razlog tome su, navodno, njene seksi scene.

BONUS VIDEO: Ceca otkrila kako je došlo do saradnje s Grandom