Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica je danima fotografisala samo unuka Željka, a sada je fanove oduševila svojom fotkom.

Ceca Ražnatović pre nekoliko dana otputovala je na Maldive, a na put je povela unuka Željka, čiji roditelji Bogdana i Veljko su nedavno proslavili godišnjicu braka, a čekaju i drugog sina.

PROČITAJTE JOŠ

Ponosna baka danima je kačila fotke svog mezimca, a sada je rešila da brojne fanove obraduje i jednom svojom, i to u kupaćem kostimu.

Razdragana pevačica, kojoj boravak na plaži usred jeseni očigledno prija, obukla je zanimljiv crno-crveni kupaći, koji joj odlično stoji.

Nije ni čudo da joj je figura ovakva, s obzirom na to da je u septembru Ceca bila na operaciji kojom je celo njeno telo doslovce preoblikovano.

Naime, nju je, kako je „Blic“ objavio, u septembru operisao turski plastični hirurg specijalizovan za skulpturu tela, a ona je prezadovoljna rezultatima.

Isto misle i njeni fanovi, koji su joj uputili mnoštvo komplimenata, mada su se neki pitali da li joj je koleno krvavo, s obzirom na to da se na njemu vidi crveno mrlja. Biće da je Ceca jurila nestašnog unuka pa je pala, sudeći po komentaru koji je sama ostavila pored fotografije.

„Sad kad te uhvatim“, napisala je članica žirija „Zvezda Granda“ uz emotikon smajlija koji plače.

BONUS VIDEO: „Ja sam za tebe puka sirotinja“: Ceca i Saša Popović merili ko je bogatiji, otkrili i ko ima veći sef

Komentari

Svi komentari (17)