Foto:Shutterstock/Goran Srdanov/Nova.rs/ Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić ovih dana je u centru medijske pažnje od kada je u javnost "isplivala" priča o tome da je zatrudnela sa nekadašnjim drugom i nesuđenim kumom svog bivšeg muža. Daleko od toga da je Anđelka prva. Istina je da su se mnogim poznatim ličnostima sa naše javnse scene nekad u životu desilo da su se našli u ovakvom ljubavnom trouglu.

Dakle, Anđelka se 2020. godine razvela od Darija Prpića, čoveka za kojeg se pričalo da ju je prevario sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, što je ona i potvrdila.

PROČITAJTE JOŠ:

Da se njihova privatna drama nije završila na tome potvrđuje najnovija priča o Anđelkinoj ljubavi sa izvesnim M. Ž. koji se nekada družio sa Prpićem, a bio je i na venčanju nekadašnjeg bračnog para.

Domaći mediji uveliko pišu da se zbog ove romanse prekinulo prijateljstvo između njih dvojice, kao i da je M. Ž. zbog Anđelke raskinuo 11 godina dugu vezu sa devojkom, sa kojom je planirao da se venča, a upravo je Dario trebalo da mu kumuje.

Dario i Anđelka Prpić Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ovakvi skandali dešavali su se i ranije na estradi.

Opšte je poznato da je Miroljub Aranđelović Kemiš pre braka sa Zoricom Brunclik bio oženjen Vesnom Zmijanac. Mnogo je teorija o tome kako se njihov brak završio. Pričalo se da su Zorica i Vesna bile drugarice, te da je Zorica preotela Vesni supruga, što je ona demantovala, tvrdeći da se nije umešala u Kemišev prvi brak. Međutim, i Zorica i Kemiš su to demantovali. Zanimljivo je da je Brunclikova bila među svatovima na venčanju Vesne i Kemiša.

Nakon razvoda Kemiš je u otvorenom prismu ispričao zbog čega se rastao od Zmijančeve.

„Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru godine 1985. već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture“, naveo je Kemiš još davnih osamdesetih u „Saboru“, a kada je ta priča ponovo objavljena, oglasila se i Zmijančeva.

„Ne znam kako je moguće da Miroljub pamti šta je bilo pre 35 godina kad se ja ne sećam ni da sam bila s njim u braku. Jedino čega se sećam jeste da je Bosanac uradio moj najbolji album u životu, koji i danas zvuči bolje od svega što sam čula. Da je bilo prevare, toga bih se setila, jer je Bosanac dobar dasa i to ne bih mogla lako da zaboravim“, rekla je Vesna za medije.

Foto:E-Stock_strahinja_kostic; Vesna Lalić/Nova.rs; Dragan Mujan/Nova.rs

Možda najpoznatiji primer ovakvog skandala je onaj čiji glavni akteri su Aca Lukas, Željko Šašić i Sonja. Lukas i Šašić bili su prijatelji.

Acina druga supruga Nataša i Sonja su čak u jednom periodu života zajedno držale butik. Ipak, njihovo prijateljstvo je puklo, a Lukas se na kraju oženio Sonjom za koju kaže da je najveća ljubav u njegovom životu. Lukas i Željko godinama su zbog toga u sukobu, iako je u međuvremenu propao i Acin i Sonjin brak.

Sonja je dobro iskoristila popularnost bivših muževa i postala dizajnerka, a dok se sa Šašićem dugo sudila oko alimentacija za ćerku Sofiju, sa Lukasom je brzo postigla dogovor oko izdržavanja za njihovu naslednicu Viktoriju, premda je pevač izjavio da je „na sudu bilo cenkanja kao na pijaci“.

Željko Šašić, Sonja Vuksanović i Aca Lukas Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/Kobra

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš družile su se od početka takmičenja u „Zvezdama Granda“, a prijateljstvo se navodno završilo zato što se Slavica nabacivala Tanjinom dečku. Pevačice su odnos izgladile tek godinama kasnije.

Diptih Tanja Savic i Slavica Cukteras
Foto: Arhiva

Jelisaveta Orašanin godinama je bila sa Vukom Kostićem, prijateljem Cece Ražnatović, a kasnije se udala za Miloša Teodosića, koji je u međuvremenu bio u kratkoj vezi sa Cecinom naslednicom Anastasijom.

Posle raskida sa Vukom, Jelisavetu više nismo viđali na Cecinim slavljima, a i Anastasija je ubrzo uplovila u drugu vezu. Inače, zle krvi sa bivšom devojkom maminog druga nije bilo.

Jelisaveta Orašanin Foto:Vesna Lalić

Zlata Petrović se svojevremeno zabavljala sa Sašom Popovićem, koji se kasnije oženio Suzanom Jovanović. Njih dve su bez obzira na to nastavile da se druže, a kako je Suzana pričala, Zlata je „kriva“što su njih dvoje i završili u braku, tako da je ova priča potpuno drugačija od prethodnih.

Malo ko zna da je Dragana Mirković pre Tonija, sa kojim je u srećnom braku od 2000. godine, imala jednu veliku ljubav. U pitanju je nekadašnji estradni menadžer Zoran Bašanović, koji je pre nje bio sa njenom koleginicom i drugaricom Mirom Škorić. Mira i Zoran bili su u kratkoj vezi. Međutim, veza sa Draganom bila mu je mnogo ozbiljnija, a oni su se čak i venčali u Las Vegasu.

„Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije“, ispričao je jednom prilikom Bašanović.

Iako se šuškalo da je Zoran ostavio Miru zbog Dragane, njih dve su ostale u dobrim odnosima.

Koliko su bliske govore i njihove fotografije na Instagramu, a Mira je jednom prilikom napisala: „Trideset godina prijateljstva sa Draganom Mirković“. I ne samo to: Mira je jednom prilikom otkrila da je Dragana bila prva koleginica koja ju je posetila u bolnici kada je operisala rak.

Škorićeva je očigledno i sa bivšim dečkom u dobim odnosima, s obzirom na to da je 2014. u medijima odjeknula vest da je bila na slavi kod Bašanovića i njegove supruge, na kojoj je čak i zapevala.

Još jedan primer je zanimljiv: Željko Joksimović bio je u vezi sa Svetlanom Cecom Slavković krajem devedesetih, kada je na jednoj turneji upoznao njenu prijateljicu Leontinu Vukomanović. Vrlo brzo je ostavio Cecu i smuvao se s Leontinom, ali se Ceca na njega nikada nije ljutila, a pritom nijedno od njih troje nikada nije javno govorilo o ovim vezama. Potom je Željko Leontinu ostavio zbog Adriane Čortan, a nju zbog Jovane Janković, danas Joksimović, kojom se i oženio. Naposletku, Jovana je posredovala u obnavljanju kontakta i saradnje između Leontine i svog supruga, te su danas svi u dobrim odnosima.

Željko Joksimović Foto: Milan Maricic/ATAImages

BONUS VIDEO: Bjelogrlić i Joksimović o filmu Toma