Seka Aleksić i Ana Nikolić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić, Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić se našla na meti komentara nakon izjave o "Europrajdu" koji nas očekuje u septembru.

Izjava Ane Nikolić o predstojećem „Europrajdu“ mnogima se nije dopala.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna od prvih koja je „između redova“ iskritikovala Anu je Seka Aleksić. Ona je ubrzo nakon Anine izjave objavila tvit i uputila jasnu poruku.

„Pojedine pevačice su pederi stvorili TAČKA“, napisala je Seka koja je poznata kao vernica i hrišćanka. Ona je, onače, rekla kako u duhu hrišćanstva nije osuđivati, te da treba podržati svakoga i njegovim težnjama i izborima.

Nikolićeva joj nije ostala dužna, te je na svom Instagram profilu podelila Sekinu sliku iz manastira i nazvala koleginicu kontradiktornom.

„Baš pravi primer paradiranja….I dvostrukih aršina. Ova „vernica“ malo paradira po manastirima, malo paradira gay paradu. Malo je kontradiktorna. P.S. „KAO ŠTO REKOH NE PODRŽAVAM NIKAKVO PARADIRANJE“ A ponajmanje ljude koji se lažno predstavljaju“, napisala je Ana.

Foto: Printscreen Instagram/ananikolicofficial

Prethodno, Ana je objavila fotografiju i još jednom ponovila svoj stav.

„Za ove ‘mause’ koji pokušavaju da okrenu poentu moje priče na temu ‘gay-parade’… Izvinite, nisam vas pratila… Svi znaju da podržavam gej populaciju… I uvek sam… Ne podržavam ‘paradiranje’ kao stil života… Da li se radi o seksualnom, verskom ili kom god opredeljenju. Kao što ne podržavam ni paradiranje statusnim simbolima… Hvala“, napisala je Ana.

Podsetimo, Ana je sinoć dala izjavu u kojoj je između ostalog rekla da se protivi Gej paradi.

„Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ja ne osuđujem gej ljude. Ali sve što je transparentno treba… ja mislim to i za ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to“, rekla je Ana Nikolić.

„Ili sam gej ili nisam gej… zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi… ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt“, dodala je pevačica.

BONUS VIDEO: Ana Nikolić u izlasku

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.