Novi kulinarsko-takmičarski šou "Savršena večera" emitovaće se pet puta nedeljno od 20.30h na televiziji Nova S.

Nakon što je i Marijana ugostila takmičare „Savršene večere“ i spremila im razne zanimljive specijalitete, došao je na red da i nju ocene.

PROČITAJTE JOŠ:

S obzirom na to da se Maša razbolela i da nije mogla da dođe na Marijaninu večeru, ona nije mogla ni da ocenjuje. Kako bi igra bila fer, Mašini poeni se brišu, a oduzeti su i poeni koje je ona dodelila drugim takmičarima.

Tako sada Vladislav ima 22 poena, Ahmed 26, a Vlada 24.

Oni su Marijanu ovako ocenili: Vlada joj je dao 6, Ahmed 6, a Vladislav 8, te je ona u konačnom zbiru imala svega 20 poena.

Samim tim, Marijana je završila na poslednjem četvrtom mestu, Vladislav na trećem, na drugom Vlada, te je novčanu nagradu od 500 evra ove nedelje osvojio Ahmed.

„Savršena večera“ prati pet takmičara koji žive u istom gradu, a svaki od njih u svom domu organizuje večeru za svoje konkurente. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra. Zvuči jednostavno? Ipak nije… Ne zabravite na kulinarske katastrofe, neprijatne interakcije učesnika za večerom, različite strategije za pobedu.

„Savršenu večeru“ gledajte od ponedeljka do četvrtka od 20.30 časova na Nova S TV.

Odmah nakon „Savršene večere“ možete gledati i kviz „Želite li da postanete milioner?“

BONUS VIDEO: Ahmedove majka i sestra upoznale učesnike Savršene večere

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)