Kraj serije „La Casa de Papel“ samo što nije: Šta nas čeka u finalu

Film 29. nov. 202121:29
Podeli:
Foto: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ostalo je još malo više od 72 sata do 3. decembra, kada će na Netfliksu premijerno bititi prikazane epizode poslednje sezone španske hit serije "La Casa De Papel".

Pročitajte još:

Kako bi malčice zagolicali maštu fanova, ali i u isto vreme ih i zaintrigirali, producenti serije su na zvaničnoj stranici na Instagramu objavili nazive poslednjih pet epizoda.

Nazivi poslednjih pet epizoda su sledeći:

Episode 6 – Válvulas de Escape
Episode 7 – Ciencia Ilusionada
Episode 8 – La teoría de La elegancia
Episode 9 – Lo Que Se Habla En La Cama
Episode 10 – Una Tradición Familiar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)


Sudeći po nazivima svake od epizoda, fanovi su već uveliko sastavili teoriju, odnosno kako bi mogao da bude kraj serije.

Na fotografiji koja najavljuje 6. epizodu nalazi e jedna od članova bane, Rio. S obzirom da u ruci ima oružje i da mu je izraz lica veoma zabrinut, a epizoda se zove „Ventil za beg“, fanovi očekuju da već u samom startu ekipa pljačkaša pribegvala „planu Rim“.

S obzirom na to da su na fotografiji koja najavljuje 7. epizodu Profesor i njegov brat Berlin, koji je poginuo na kraju druge sezone, ova epizoda će više biti skoncentrisana na flešbekove odnosno, na prošlost kada su Berlin i Profesor planirali pljačku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)


Već u 8. epizodi se po fotografiji može zaključiti da banda uveliko slavi, jer se nalaze u prostoriji gde se topi zlato – što možda znači da su ostvarili svoj cilj.

Deveta pizoda makar po naslovu govori da se opet vraćamo u prošlost, ali ovog puta tema je odnos Profesora i Lisboe, odnoso bivše inspektorke Rakel.

Deseta epizoda, kako po fotografiji, tako i po naslovu najviše je zaintrigirala sve fanove koji su ostali potpuno zbunjeni.

BONUS VIDEO: Trejler za seriju „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar