Ursula Korbero kao Tokio, Foto: PacificCoastNews/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Pre nekoliko dana, tačnije 3. septembra, Netfliks je svojoj publici predstavio dugoočekivani, ali na žalost mnogobrojnih fanova, poslednji nastavak megapopularne španske serije "La Casa De Papel".

Pročitajte još:

Španska serija, jedna od najgledanijih serija na Netflixu, pokosila je sve rekorde i postala i najpopularnija serija na stranom jeziku.

Iako su mnogi s nestrpljenjem jedva dočekali prvi deo poslednje, pete sezone, fanovi španske serije „La Casa de Papel“ prvih pet epizoda 5. sezone odgledali su u suzama zbog smrti jedne od glavnih junakinja ove serije.

Svima je sigurno bilo jasno da makar jedan od pljačkaša neće preživeti prve sukobe, ali ipak, niko nije očekivao da će to biti baš jedna od glavnih heroina.

Tokom cele serije fanovi su verovali da će Tokio opstati do samog kraja, s obzirom da je ona narator serije.

Međutim, u poslednjoj epizodi prvog dela Tokio je izgleda ubijena.

Fanove je smrt glavne junakinje duboko rastužila, što su i izrazili na Redditu.

„Nisam uopšte voleo Tokio i mislio sam da kad ona umre, neću mariti nimalo. Ali brate, ovo me je baš pogodilo. Više nego kada su Moskva i Berlin umrli, skoro koliko kada je Najrobi ubijena“, napisao je jedan od fanova.

Drugi je rekao da je njen lik umeo da bude iritantan, ali da ga je njena smrt baš dotakla.

„nedostajaće mi do kraja pljačke sa bandom“, „Ne mogu da verujem da je Tokio umrla. Barem je onog kre**na odvela sa sobom“,  „Tokio nije moj najdraži lik, ali nejna smrt definitivno boli, koliko je bolela i Najrobina“, „Ne mogu da procesuiram ovu SMRT. Za Najrobi, bila sam spremna, ali Tokijina smrt je TRAUMA. Je li ovo realno?!!!“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, glumica Ursula Korbero koja tumači lik Tokio rekla je da ne može da prestane da plače zbog smrti njene heroine u poslednjim scenama „Kuće od papira“.

„Sećam se da nisam mogla da prestanem da plačem dok smo snimali zadnje kadrove. Osećala sam bol u stomaku. Mnogo mi se ludih stvari desilo i ova serija mi je definitivno promenila život“, kazala je ona.

Nastavak poslednje sezone Netfliks će publici predstaviti 3. decembra.

Bonus video: Vanvremenska lepota Monike Beluči

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)