Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Hari Stajls i Dejvid Davson imali su glavne uloge u romantičnoj komediji "My Policeman", a dobili su i nominaciju za nagradu "najbolji poljubac" na predstojećoj MTV filmskoj i televizijskoj dodeli nagrada.

Hari Stajls nominovan je u dve kategorije – „najbolji zlikovac“, za ulogu u filmu „Don’t Worry Darling“, i „najbolji poljubac“ zbog poljupca sa pomenutim kolegom u romantičnoj komediji „My Policeman“.

Ono što je interesantno u vezi druge pomenute nominacije je što je Hari Stajls prethodnih meseci optužen da se „ponaša previše gej“ kako bi privukao LGBT publiku.

PROČITAJTE JOŠ

Sam pevač nikada nije otvoreno govorio o svojoj seksualnosti, ali je poznato da je u vezi sa ženama – nedavno je uhvaćen u strasnom ljubavnom zanosu sa Emili Ratajkovski, a prethodno je bio u vezi sa Olivijom Vajld.

Međutim, njegov stil oblačenja i ponašanja na javnim događajima često sugerišu drugačije. Hari Stajls lakira nokte, bio je prvi muškarac na naslovnici Vogue magazina – a obukao je suknju. Poljupci sa glumcima istog pola za njega su sada postali svakodnevica.

MTV filmske i televizijske nagrade biće održane 8. maja ove godine.

BONUS VIDEO: MTV Dodela Muzičkih Nagrada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar