Milojko Spajić Foto: GOV.ME/B. Ćupić

Lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić demantovao je optužbe lidera pojedinih partija da je uhapšeni južnokorejski “kralj kriptovaluta” Do Kvon finansirao kampanju pokreta na čijem je čelu i ističe da je to apsolutna neistina "nesrećnih političkih oponenata".

“Apsolutna je neistina naših nesrećnih političkih oponenata da je Kvon finansirao bilo koju kampanju Pokreta Evropa sad. Skromno finansiranje našeg pokreta je bilo iz budžeta, malih donacija crnogorskih državljana ili iz kredita, što je sve lako proverljivo”, rekao je Spajić za podgorički portal CdM.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na pitanje ko su prihvatljivi partneri PES nakon izbora, a sa kim neće praviti političke saveze, Spajić kaže:

“Program Evropa sad i fokus na ekonomske teme su lakmus papir kada je u pitanju priča o koaliciji sa bilo kojim političkim subjektom. Kao što smo više puta navodili, partije koje nisu podržale ES1 i koje su odgovorne za stagnaciju ekonomije u prethodnih 30 godine, nisu poželjni partneri u vladi. Evropi sad nije cilj vlada po cenu svega. Moraju se poštovati principi, a pojedine partije koje ovih dana fabrikuju razne afere, ne znam čemu se nadaju nakon izbora”.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar