Foto:Screenshot/Instagram/sincerely__sammi

Sami sa Floride čisti stanove i kuće u toplesu i zarađuje oko 2.000 evra dnevno. Njena usluga čišćenja po satu košta 300 evra, a sada poziva i druge da se okušaju u unosnom biznisu.

„Mnogi od vas žele da znaju koliko zarađujem dnevno kao čistačica u toplesu. Danas sam očistila pet kuća, a sat naplaćujem 300 evra“, rekla je Sami, piše 24.hr.

Kako kaže, vlasnik kuće koju je prvo čistila, dao joj je i napojnicu od 140 evre, druge 120, treće 150 i četvrte 110, a pete čak 200. Ipak, naglašava da ne očekuje napojnice, ali da ih većina njenih klijenata ipak ostavlja.

Sveukupno, Sami na ovaj način zarađuje do 2.230 evra po radnom danu. Ipak, njoj ne ide sva zarada jer, kaže, odvaja pozamašan deo za obezbeđenje kako bi bila bezbedna dok radi.

„Imam čoveka iz osiguranja koji sedi u autu ispred i čeka me u slučaju da se nešto desi i dajem mu 35 odsto iznosa koji zaradim“, objasnila je.

Pročitajte još:

To znači da momak iz obezbeđenja dobija oko 780 evra njene dnevne zarade.

Njena ispovest napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

„Gde mogu da se prijavim? Želim ovo da uradim „, „Kako dobiti posao čuvara? Vozite opuštene devojke, slušate radio i uživate“, „Seo je u auto i zaradio 800 evra. Dobar posao“, samo su neki od komentara ispod objave.

BONUS VIDEO Radnici Gradske čistoće rade u kol centru i nude raskid ugovora sa SBB

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar