kombo ubistvo ohajo
kombo ubistvo ohajo

Tereza Кejn (46) iz Ohaja upucala je svog muža, sina i oca i teško ranila svoju ćerku pre nego što je pucala u samu sebe kada su policajci došli da joj uruče papire za iseljenje porodice iz njihove zaplenjene kuće.

Ubijeni su Stiven Кejn (50), njihov sin Itan Кejn (13) i Terezin otac Vilijam Felton (74) u porodičnoj kući u gradu Ohajo, saopštila je šerifova kancelarija okruga Кlermont. Tereza je upucala i svoju ćerku Samantu Кejn (20), ali ona je preživela. Rodbina je u četvrtak saopštila da je Samanta trenutno u komi, ali lekari joj daju dobre šanse da preživi.

Policija koja je stigla u kuću da uruči porodici obaveštenje o prinudnom iseljenju kada su se čuli pucnji iz kuće. Kada su ušli u objekat pronašli su četiri tela ubijenih i jednu živu osobu, prenosi Cincinnati.com.

Šerif Stiv Lihi rekao je u četvrtak da je iseljavanje rezultat duge istorije finansijskih problema porodice, koje je, čini se, Tereza Кejn skrivala od svojih najbližih.

Na mestu zločina detektivi su pronašli revolver kalibra 38 za koji veruju da je Кejn upotrebila da ubije muža, čije je telo nađeno na sofi u prizemlju. Tela ostalih članova porodice, kao i telo same Tereze Кejn, pronađeni su na spratu.

Žrtve su bile budne kada su ubijene i verovatno svesne šta se dešava, rekli su istražitelji.

Zvaničnici takođe veruju da su ubijeni samo nekoliko minuta pre nego što je policija stigla u kuću.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar