Ardea, Rim, Italija, pucnjava, policija, uviđaj, uvidjaj, hitna pomoć, karabinjeri
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Devet muškaraca u Italiji optuženo je za krivično delo izazivanja javne uzbune nakon što su učestvovali u lažnoj otmici mladoženje tokom momačke zabave.

Lažna otmica se dogodila u gradiću Trofarelo na periferiji Torina kada su muškarci naoružani puškama i s crnim kacigama na glavama došli u dom budućeg mladoženje, gde se održavalo momačko veče.

Muškarci su mu stavili traku preko usta i ubacili ga u zadnji deo kombija, piše Gardijan. No smicalica mladoženjinih prijatelja nije išla prema planu, prenosi Index.hr.

Pretvarali se da su teroristi, susedi zvali policiju

Muškarci su se pretvarali da su teroristi Islamske države. Policija je krenula u poteru za kombijem nakon što je primila veliki broj poziva zabrinutih suseda. Stariji muškarac, koji je sa svog prozora posmatrao prizor, pao je u nesvest.

PROČITAJTE JOŠ:

Policijske kontrolne tačke bile su postavljene širom područja pa je pokrenuta potraga za pronalaskom „otmičara“ i njihovog zarobljenika.

Kombi je pronađen ispred kuće jednog od mladoženjinih prijatelja. Mladoženja, koji je još bio unutra, nije bio svestan da je sve šala, prenosi Torino Tudej.

Policija je zaplenila lažno oružje, kacige i odeću ukrašenu referencama na Islamsku državu. Prijatelji mladoženje se terete za izazivanje panike.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar