Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Mustafa Mujo Osmanović, najbolji prijatelj Mirnese S. koja je osumnjičena za krađu milion evra u Nemačkoj i nalazi se na Interpolovoj poternici ponovo je zbunio javnost. Ovog puta svojoj drugarici Miki je posvetio pesmu koju je ona njemu pevala na jednom od snimaka koji su "isplivali" tokom poslednjih nedelja.

Naime, Osmanović je na TikToku objavio snimak na kom se nalazi u izlasku. Pored njega se nalazi pevač koji pozdravlja odbeglu pljačkašicu.

„Samo za Mirnesu koja nije tu“, kazao je pevač i počeo da peva pesmu Mitra Mirića „Samo kaži“.

@muhamedmujoomanovic ♬ Originalton - Muhamed-Mujo Omanovi

Istu pesmu pevala i ona njemu?

Ovaj snimak uzburkao je javnost zbog toga što je pre svega nekoliko nedelja Osmanović objavio snimak na kom Mirnesa peva ovu pesmu upravo njemu.

Spekulisalo se da taj snimak nosi neku poruku jer Mirnesa peva pesmu Mitra Mirića „Samo kaži“, a u jednom od stihova se navodi da „će učiniti sve što poželi“.

Inače, na snimku se vidi da je nastao u septembru prošle godine.

Međutim, nije poznato zbog čega ga je Osmanović snimak plasirao baš sada, kada se njegova najbolja prijateljica nalazi u bekstvu.

Podsetimo, Mirnesa, poznata i kao konobarica Miki, 14. oktobra je iz nemačke firme za transport u kojoj je radila ukrala milion evra. Policija je tada saopštila da traga za plavušom čije je telo prekriveno tetovažama, a nudi se i nagrada od 37.000 evra za informacije o njoj.

Veruje se da je Mirnesa imala pomoć u pljački, a nemački mediji navode da je možda novac ukrala za svog partnera.

Pročitajte još:

Nemačka policija veruje da je nakon krađe pobegla na Balkan, zbog čega je zatražena pomoć policije Bosne i Hercegovine koja se uključila u potragu.

Međutim, ona do sada nije legalno ušla u BiH, ali se proverava da li je uspela da ilegalno pređe granicu.

Nemački interpol traži da se Mirnesa, koja je državljanka nemacke, ukoliko bude locirana odmah uhapsi i započne proces izručenja pravosuđu ove zemlje.

BONUS VIDEO Pokušaj pljačke Narodne banke Srbije na severu Kosova: Povređen radnik obezbeđenja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar