Vladimir Joković i Zdravko Krivokapić Foto:skupstina.me, Filip Krainčanić/Nova.rs

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković demantovao je tvrdnje crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, koji je juče na konferenciji za medije rekao da je dobio poziv dva poslanika iz redova SNP-a koji su istakli da neće glasati za predlog Građanskog pokreta URA o formiranju manjinske Vlade.

Socijalistička narodna partije (SNP) još se nije izjašnjavala o manjinskoj vladi, poručio je Joković.

On je pozvao premijera Zdravka Krivokapića da kaže otkud zna kako će glasati poslanici SNP-a.

POGLEDAJTE JOŠ:

Krivokapić je, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, rekao da ga intenzivno zovu članovi SNP-a koji tvrde da najmanje dva poslanika te stranke neće podržati manjinsku vladu.

“Krivokapiću nikad nismo rekli ni da ćemo glasati protiv ove Vlade, niti da ćemo glasati za manjinsku Vladu”, kazao je Joković agenciji MINA.

Prema njegovim rečima, o SNP-u ne mogu da govore oni koji ne baštine vrednosti partije. Konferencija za medije SNP-a biće održana danas, na kojoj će Joković razjasniti navode premijera.

Nakon što je Dritan Abazović izneo plan o formiranju manjinske Vlade, mnogi politički subjekti u Crnoj Gori reagovali su burno. Prema saznanjima našeg portala, upravo Joković je prvi pik za Krivokapićevog naslednika, a sam Abazović je istakao da najviše kontakta ima sa SNP-om.

BONUS VIDEO Abazović: Ako se Đukanović povuče iz politike, to će biti dobro za Crnu Goru

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar