Foto: Shutterstock

Telo dečaka (5), kojeg je otac oteo prošle nedelje, pronađeno je u Dunavu kod Beča.

Prošle nedelje, 41-godišnji Liberijac u Beču je pretio svojoj 39-godišnjoj bivšoj supruzi praznim pištoljem, a zatim je nekoliko puta udario čekićem. Napadač je trebalo da vrati njihovo dete nakon vikend posete, koje se od tog trenutka vodilo kao nestalo.

Sada je telo petogodišnjaka pronađeno u Neue Donau u Floridsdorfu. Kako je policija saopštila, službenici rečne policije su u subotu oko 18 časova otkrili beživotno telo dečaka koji je plutao Novim Dunavom.

Detetu nije bilo spasa. Ispostavilo se da je to petogodišnjak za kojim se tragalo. Ne može se isključiti da je dečak bio žrtva nasilnog zločina, prenosi Kurier.at.

„Obdukcija je već naložena. Nalaz bi trebalo da bude kasnije u toku dana“, rekao je portparol bečke policije KURIER-u. Tek tada se može reći i koliko dugo je telo verovatno bilo u vodi.

Ni traga od oca

Za ocem se još traga. Pre nedelju dana došao je kod bivše žene bez sina. Nakon što je muškarac napao bivšu suprugu u dvorištu ispred stambenog kompleksa, pobegao je.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija je odmah krenula u poteru, ali bezuspešno. Žena je sa teškim povredama prebačena u bolnicu. Čovek ju je verovatno pustio samo zato što su svedoci čuli vriske i intervenisali.

Sumnj se da je bitka za starateljstvo eskalirala između para.

Kako je policija saopštila,tom muškarcu je ranije već bila izrečena zabrana prilaska.

„Ali nije bilo nasilja nad dečakom“, rekao je portparol državne policije, a pomenutom muškarcu je dozvoljeno da nastavi da se viđa sa sinom.

***

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar