Foto: Cineberg / Shutterstock

Momačo veče u severnoj Italiji završila se podizanjem optužnica za "uzbunjivanje javnosti" protiv devet muškaraca koji su se pretvarali da su teroristi koji nameravaju da otmu mladoženju.

Mladoženji, nesvesnom da je predmet neslane šale, prijatelji naoružani pištoljima, sa crnim šlemovima i fantomkama, u subotu u predgrađu Torina začepili su usta, utovarili ga u kombi i krenuli u brzu vožnju.

Međutim, ideja o lažnoj otmici se nije odvijala onako kako je zamišljena i planirana. Prijatelji mladoženje su se navodno pretvarali da su teroristi Islamske države, zbog čega je policija odmah primila veći broj poziva uznemirenih građana i krenula u akciju, a londonski „Gardijan“ je preneo da se jedan stariji čovek onesvestio posmatrajući događaj sa svog prozora.

POGLEDAJTE JOŠ:

Policija je postavila kontrolne punktove širom gradskog područja i pokrenula poteru za „otmičarima“ i zarobljenikom. Kombi je pronađen ispred kuće jednog od muškaraca, a mladoženja, koji je još uvek bio vozilu i dalje nije bio svestan da je sve bila šala njegovih drugara, preneo je “Torino tudej“.

Policija je zaplenila lažno oružje, šlemove, fantomke i odeću sa oznakama Islamske države i podnela tužbu za uzbunjivanje javnosti protiv učesnika u ovoj nesvakidašnjoj nameštaljki.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar