crna gora pokušaj ubistva
Ilustracija Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon nezapamćene porodične tragedije u Trebinjskoj ulici u Podgoici zavladao je muk. Uprkos sunčanom danu u njoj je sve pusto, a patrola policije još uvek dežura ispred stana u kom je penzionisani policajac M.D. (52) ubio suprugu V.D. (50) i sina Đ.D. (12).

„Čula se buka iz svađa iz njihovog stana, a potom i pucnji, ali nismo ni pomišljali da se desila ovakva tragedija. Ovo je nezapmaćeno, ne možemo sebi da dođemo čitavo jutro. Bili su normalna porodica, on policajac u penziji a žena prosvetni radnik, profesor. Imali su možda problema, ali ništa ne može da bude razlog ovog užasa koji se dogodio“, kažu za RINU komšije koje takođe žive u Trebinjskoj ulici.

Prema još uvek zvanično nepotvrđenim informacijama u trenutku zločina se u stanu nalazila i kćerka, koja je uspela da pobegne iz stana. Ovaj podatak još uvek crnogorska Uprava policije nije potvrdila u svom saopštenju.

Pročitajte još...

Dvostruko ubistvo i samoubistvo izvršeno je vatrenim oružjem, koje je bilo u legalnom posedu M.D.

„Prema, za sada raspoloživim informcijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posjedu. Na licu mesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu“, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog djela „akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dečaka koji je lišen života.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar