Eliza Fletcher Foto:Tanjug/Mark Weber/Daily Memphian via AP/Courtesy of Memphis Police Department via AP

U Tenesiju je pronađeno telo bogate naslednice i učiteljice iz Memfisa Elize Flečer koja je nestala prošle nedelje, saopštila je policija.

Policijska uprava Memfisa je saopštila da je telo otkriveno oko 17 časova na području gde je nesrećna žena i nestala. Uzrok smrti i dalje nije poznat.

Eliza Fletcher Foto:Tanjug/Courtesy of Memphis Police Department via AP

Flečer (34), koja potiče iz porodice u Tenesiju, koja je osnovala privatnu hardversku kompaniju vrednu 3,2 milijarde dolara, nestala je u petak prošle nedelje nakon što je oteta tokom svog jutarnjeg trčanja.

Kleota Abston je optužen za njenu otmicu. Njegov motiv za kidnapovanje majke dvoje dece ostaje nejasan, prenosi Njujork post.

Otmica Foto:Tanjug/Mark Weber/Daily Memphian via AP

Vlasti Tenesija su pribavile snimak sa nadzornih kamera, na kojem se vidi kako Abston trči agresivno prema žrtvi, a zatim je tera da uđe na suvozačevu stranu vozila.

Policija je otmicu opisala kao „nasilnu“ i rekla da veruje da je žrtva pretrpela ozbiljne povrede.

Otmica Foto:Tanjug/Mark Weber/Daily Memphian via AP

Telo je nađeno u ponedeljak manje od jedne milje od mesta gde su svedocirekli policiji da su videli Abstona kako čisti svoje vozilo. Policija je potvrdila da je on navodno oteo nesrećnu ženu.

Otmica Foto:Tanjug/Mark Weber/Daily Memphian via AP

Abston se odvezao do kuće svog brata u Memfisu oko tri i po sata nakon navodnog napada. Njegov brat i još jedan svedok su rekli da su videli 38-godišnjaka kako čisti unutrašnjost svog terenca i rekli su da se ponašao veoma čudno.

Cleotha Abston Foto:Tanjug/Shelby County Sheriff’s Office via AP

Abston je uhapšen u subotu ali vlasti su rekle da je odbio da im kaže lokaciju gde se telo nalazi. Uhapšen je nakon što je dobri Samarićanin pronašao sandale na mestu zločina sa DNK koji ga povezuje sa navodnom otmicom.

Određena mu je kaucija od 500.000 dolara i poznato je da je i ranije imao sukoba sa zakonom, uključujući i prethodnu osudu za kidnapovanje advokata kada je imao 16 godina. Abston je odslužio 20 godina zatvora zbog ranijeg slučaja i pušten je 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Komšije su ga opisale kao „perverznjaka“ i „jezivog tipa“ koji je stalno pokušavao da plati ženama za seks. Flečer je sa druge strane udata žena, majka dva dečaka koja je radila kao učiteljica u osnovnoj školi.

Ujak osumnjičenog za otmicu oglasio se o ovom slučaju rekavši da je njegova porodica „luda“. Natanijel Ajzak (69) je rekao da se majka Kleota Abstona „krije“ nakon što je njen sin uhapšen zbog otmice učiteljice.

Rekao je da jedva poznaje Abstona i dodao je o da je video kada je njegov brat Mario uhapšen zbog droge i oružja nakon racije, pišu svetski mediji.

BONUS VIDEO: Rolerkoster smrti: Otkačio se vagon, poginula devojčica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar