Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin nazvao je ološem građane koji su se nedavno okupili i protestovali ispred Radio televizije Srbije. On je zamerio RTS-u zbog toga što nisu, kako je naveo, adekvatno ispratili njegove aktivnosti i sastanke sa ruskim zvaničnicima uz poruku da će se i on pojaviti da protestuje ispred medijskog javnog servisa.

Na konstataciju novinarke da je imao brojne susrete sa ruskim zvaničnicima, te da je prekjuče razgovarao i sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom u Vladivostoku, Vulin je cinično konstavovao da mu je drago što je to RTS primetio.

„Drago mi je da ste to primetili… Sastanak sa predsednikom Rusije je bila vest za ceo svet, skoro i za RTS. Preneti smo u 22 minutu i 45 sekundi. Tako da, sledeći put kad se ovaj ološ bude okupljao, kad oni odu, ja ću doći“, rekao je Vulin.

PROČITAJTE JOŠ...

Pored priče o protestima, Vulin je govorio i odnosu Srbije i Ruske Federacije. On je rekao da Vučić nije odbio poziv Putina dođe u RUsiju na sastanak BRIKS-a.

Rusija i Srbija su strateški partneri, rekao je Vulin, i dodao: “Samo nas Rusija uvek razume”.

“Vučić je dobio poziv za BRIKS i to je velika čast i nije odbio poziv, izvrnuli su njegove reči, on je poziv prihvatio. O tome će razgovarati u telefonskom razgovoru sa predsednikom Putinom”, rekao je Vulin.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare