Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Kraljevački odbor Srpske napredne stranke poslednjih dana doživljava raspad. Direktor Elektrodistribucije odbio je da obezbedi najmanje 250 sigurnih glasova, dok poljoprivrednici odbijaju da ugoste predsednika Srbije za posetu koja je planirana danas.

Jedan od direktora EDB Kraljevo odbio je da obezbedi 250 sigurnih glasova, i to je saopštio na sednici Gradskog odbora SNS. Kaže neće da ucenjuje radnike, a ni pretnje smenom nisu ga naterale da promeni stav. Da smo totalno u rasulu, svedoči i to da čak tri odbora nismo pokrili glasovima gde ima preko 1.000 glasača, kaže izvor iz Srpske napredne stranke za Ozon Press.

Pročitajte još

„Kraljevački poljoprivrednici masovno odbijaju da prime na svoje gazdinstvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Obilazimo sela da bi nekog domaćina umolili da primi predsednika, ali niko ga neće u svom dvorištu. Kako sada stvari stoje, verovatno ćemo ga voditi na gazdinstvo koje uzgaja konje“, dodaje sagovornik iz SNS.

Za kraj ističe i šta će se desiti ako ne ispune kvotu za miting…

Pročitajte još

„Moramo da popunimo kvote za miting, pojedini predsednici odbora i direktori firmi plaćaju 10.000 dinara po osobi za miting. Ko ne ispuni kvotu, završio je karijeru. Krstu Janjuševiću, koordinatoru iz Priboja, pozlilo je. Dao kvotu za naselje od 5.000 birača da dovedu 200 ljudi na miting u petak, a oni obezbedili 70. On kaže obezbediće 50 autobusa, a mi da obezbedimo 2.500 ljudi. Nema šanse, biće debakl. Ovo je potpuna agonija, ali sam vrh stranke je za to kriv birajući ovakve ljude da vode stranke i grad“, navodi izvor iz SNS.

Predrag Terzić. Foto: Nova.rs

U Kraljevu se 17. decembra održavaju i vanredni lokalni izbori. Dosadašnji rad gradonačelnika Predraga Terzića pratio je veliki broj afera, od kojih je najpoznatija skupi ručkovi na kojima su se jeli losos i punjene ćurke.

BONUS VIDEO Medijska slika pod SNS: Šta je obećano, a šta ispunjeno?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare