Tokom protesta "Srbija protiv nasilja" koji se juče održao u Beogradu po drugi put, a kojem je prisustvovalo nekoliko desetina hiljada građana, premijerka Ana Brnabić objavila je montiranu fotografiju nje, predsednika Aleksandra Vučića i ministra finansija Siniše Malog, aludirajući na to da su fotografije sa skupa fotomontaža. Usledila je oštra osuda javnosti, a jedan od onih koji je ostao zgrožen ovim potezom je i voditelj Ivan Ivanović.

Brnabić je sinoć na Tviteru objavila monitanu fotografiju i napisala da ih je „mnogo više nego prošli put, još malo pa će na Gazelu“.

Javnost je odreagovala, uglavnom ljuto, a na Tviteru se oglasio i Ivanović.

PROČITAJTE JOŠ

„Popilo se, pa vas d****u. Vesela ekipa. Predsednik, premijerka i ministar. D****u sopstveni narod. Iz kafane. Pakao“, napisao je Ivanović.

Podsećamo, juče je održan protest “Srbija protiv nasilja”, a zatim i mirna šetnja više desetina hiljada građana od zgrade Skupštine Srbije, preko Ulice kneza Miloša do mosta Gazela, koji je bio blokiran za saobraćaj. Tokom protesta, Brnabić je objavila ovu fotografiju, nakon koje su usledile oštre kritike javnosti.

BONUS VIDEO Vučić tri puta „nije razumeo“ jednostavno pitanje Željka Veljkovića na pres konferenciji: Zašto nije zapalio sveću ispred „Ribnikara“?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare