Tatjana Pašić Foto:Medija Centar Beograd

“Nije se opozicija obratila NATO-u već je Evropskom parlamentu, na osnovu izveštaja posmatračke misije tog istog parlamenta koju su u Srbiju pozvali Vučić i Brnabić”, izjavila je narodna poslanica Tatjana Pašić povodom medijske hajke na predsednika Stranke slobode i pravde Dragan Ðilasa.

Pašić je navela i da je 90 odsto evroparlamentaraca glasalo za Rezoluciju u kojoj se traži istraga o krađi izbora, kao i da odgovaraju svi koji su u tome učestvovali.

„Crtaju metu Ðilasu i opoziciji, olako se igraju i ugrožavaju bezbednost svakome ko ne misli kao oni, jer ni posle 12 godina na vlasti nemaju hrabrosti da preuzmu odgovornost za sve što su uradili. Ovu zemlju su totalno razorili i okupirali, a narod ponizili. U Rezoluciji nema reči o Kosovu, Francusko-nemačkom planu, Ohridskom sporazumu. Ona se isključivo bavi izborima i stanjem demokratije u Srbiji, zemlji koja zvanično želi da bude članica Evropske unije“, istakla je Pašić.

Ljudima je, kako je navela Pašić, jasno da su „pokrali izbore da bi ostali na vlasti, da su posle izbora nastavili da predaju Kosovo, ako je još nešto ostalo, da su nastavili da kradu, lažu i manipulišu na najbestidniji način“.

„Za to kalo izgleda Srbija danas nije kriva ni odgovorna opozicija, već oni koji su na vlasti, vode ovu državu i odlučuju o svemu. Tako je uvek bilo i biće“, zaključila je Pašić.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar