Tatjana Matić Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je da osuđuje svako neodgovorno i nezbedno ponašanje u saobraćaju, a povodom privođenja njenog pomoćnika Milana Dobrijevića, koji je vozio sa 1,4 promila alkohola u krvi.

„Nemam razumevanje za takva rizična ponašanja, posebno imajući u vidu veliki broj saobraćajnih nesreća sa tragičnim posledicama. Podvlačim, međutim, da je reč o navodnom incidentu koji se dogodio van radnog vremena i da je u pitanju osoba koja je inače veoma odgovorna i primerena, i pri tome predstavlja vrhunskog stručnjaka u svojoj oblasti, zbog čega sam još neprijatnije iznađena“, rekla je Matić.

Ona je navela da će po završetku prekršajnog postupka koji je u toku svakako sankcionisati takvo ponašanje ako bude bilo potvrđeno, u skladu sa zakonom.

Prema nezvaničnim informacijama, noćas oko ponoći Dobrijevića je zaustavila saobraćajna patrola koja je obavila rutinsku kontrolu. Urađen mu je alko-test i otkriveno je da ima 1,4 promila alkohola u krvi.

Nakon toga odveden je na trežnjenje i određeno mu je zadržavanje od 12 sati, nakon čega će saslušati sudija za prekršaje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare