Tokom gostovanja na Radio televiziji Srbije, predsednik Aleksandar Vučić u nekoliko navrata je (samoinicijativno) ulazio u okršaj sa voditeljem Zoranom Stanojevićem. Bilo da je tema Kosovo, teorije zavere o reptilima ili ekonimija, predsednik je konstantno pokušavoa da izbegne potpitanja i da ne dozvoli domaćinu emisije da vodi glavnu reč.

Tokom gostovanja na RTS, predsednik Srbije pokušao je da obuhvati širok spektar tema. Govorio je o Kosovu, odnosu javnosti prema njemu, ekonomiji, situaciji na RTS-u, teorijama zavere „da pripada reptilijancima“.

Pročitajte još...

Tokom poslednjeg medijskog nastupa Vučić je uglavno, kako to i obično biva kad gostuje na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, vodio glavnu reč. Ipak, nije da nije bilo situacija tokom kojih je voditelj Zorana Stanojević pokušao da vrati predsednika na kolosek ozbiljnog razgovora sa svojim potpitanjima, što se, očigledno nije dopalo prvom čoveku države.

U jednom trenutku, ljut zbog potpitanja voditelja, Vučić je odlučio da na svako naredno pitanje odgovara kratko, koristeći jednu do dve reči.  Tako je bilo kad se došlo do razgovora u eventualnim lokalnim izborima na severu Kosova.

Stanojević: Šta to znači, da će Priština da sprovede izbore? U ovoj situaciji u kojoj je otvoreno pitanje pregovora i svega… I pokušaja da se dođe do nekog dogovora i neke stabilnosti?

Vučić: Ništa, ne znam.

Stanojević: Kako izgledaju ti razgovori u Briselu?

Vučić: Milina jedna. Šta vas zanima oko toga?

Stanojević: Možda malo manje cinizma.

Vučić: Nije bilo cinizma uopšte. Šta vam kažem. Ništa fino.

BONUS VIDEO: Ovo je predsednik Vučić uživo u programu – gostovao na RTS i pokazao svoje pravo lice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare