Foto: Printscreen Instagram/anagrozdanovicc

Nakon gradonačelnika Jagodine, Dragana Markovića Palme, ulogu spasioca koji presreće ljude na ulici i deli im novac, sada je preuzela Ana Grozdanović iz SPS-a. Ona je zajedno sa aktivistima iz redova ove stranke 100 građana iznenadila sa po 5.000 dinara, a šakom i kapom delili su se i privesci, blokčići i olovke.

U objavi koju je podelila na instagramu vidi se Anu Grozdanović kako prilazi ljudima na ulici i daje im koverte.

„Zahvalila bih se dragim prijateljima koji su uvek tu da podrže svaki moj predlog i finansiraju, kao i ovu akciju. Juče sam sa omladinom SPS-a iznenadila 100 građana sa 5000 dinara, blokčićem, olovkom i priveskom. Za mene će funkcija uvek biti – humana ideja. I nijedna akcija iza koje ja stojim neće biti podeljena našim sigurnim glasačima, već narodu koji je u tom trenutku na ulici“, napisala je ona.

Foto: Printscreen Instagram/anagrozdanovicc

Ova njena izjava nije promakla ni korisnicima na tivteru, pa su se zaređali komentari:

„Deli kao da je tuđe…“, glasio je jedan od komentara.

PROČITAJTE JOŠ

„Helikopter mani bez helikoptera“, bio je još jedan od komentara.

Foto: Printscreen Instagram/anagrozdanovicc

Inače, ova političarka iz redova SPS-a, svojevremeno je predlagala da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom.

Foto: Printscreen Instagram/anagrozdanovicc

Bog i katodne cevi

Na skupu odbora SPS u Nišu Grozdanović je održala govor u kom je, između ostalog, navela da su “ hrišćani pravili katodne i radio cevi” i da narod treba da se raduje jer će “samo u jednoj sekundi velika svetlost s neba da se pojavi” zbog koje će ljudi pomisliti da je u toku nuklearni rat.

BONUS VIDEO: Palma poslao prostitutku ambasadoru u sobu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare