Ana Grozdanović
Ana Grozdanović

Ana Grozdanović, najpoznatija socijalistkinja i influenskerka iz Niša Ana Grozdanović ne prestaje da skreće pažnju javnosti. Samo par dana nakon što je predložila usvajanje zakona koji bi omogućio da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom, ona je na svom Instagrm profilu navela da je obezbedila posao i mesečnu nagradu od 50.000 dinara, za sve samohrane majke koje su joj pomagale tokom predizborne kampanje.

„Ja nisam neko ko zaboravlja one koji su bili uz mene i pomagali da svaku svoju ideju pretvorim u delo. Kao samohrana majka vrlo dobro znam kako izgleda izdržavanje deteta, kuće, sebe…kako je to kad ostaviš dete kod kuće, a ti juriš da nešto stvoriš baš tom detetu…

Tako da sve samohrane majke kraljice koje su pomogale i bile 24/7 dostupne meni tokom kampanje biće nagrađene svakog 15 -tog u mesecu sa 50.000 dinara narednih godinu dana, pored posla kojoj sam svakoj od njih obezbedila. Ovo je lična zahvalnost za lojalnost i pomoć”, napisala je ona na Instagramu.

Grozdanović je večeras prisustvovala izbornoj konferenciji Gradskog odbora SPS-a u Nišu, ali nije želela da komentariše ovu svoju odluku, kao ni to odakle će samohranim majkama stizati novac.

„Sve sam napisala na svom profilu“, kratko je odgovorila Grozdanović na pitanje Nove.rs o pomoći svojim stranačkim koleginicama.

Novoizabani predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Igor Novaković rekao je da ga je zbog pomenute Anine objave na Instagramu zvalo više novinara, ali da ništa nije mogao da im kaže.

„Nisam to pročitao, nisam stigao da ispratim, pošto je organizacija ovog događaja (izborna konferencija Gradskog odbora SPS) ozbiljna. Ne znam šta da vam kažem, nisam upoznat“, rekao je Novaković.

Ana Grozdanović je na izbornoj konferenciji predložena za člana Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, a Novaković je negirao da je bilo ko „agitovao“ da se nađe među onima o kojima će se glasati na kongresu SPS-a koji će biti održan 17. decembra u Beogradu.

Široj političkoj javnosti postala je poznata krajem prošle godine, kada je na skupu socijalista u Nišu između ostalog kazala da su „samo hrišćani pravili katodne i radio cevi“ i da narod treba da se raduje jer će „samo u jednoj sekundi velika svetlost s neba da se pojavi, zbog koje će ljudi pomisliti da je u toku nuklearni rat“.

Za razliku od ove izjave koja je uglavnom izazvala šaljive komentare na društvenim mrežama, njena izjava o zakonu koji će omogućiti kažnjavanje svih onih koji ostave loš komentar prema predsedniku države izazvale je lavinu negativnih komentara, međutim i više od 1.800 lajkova na samoj objavi.

Prema njenim rečima ovakvo rešenje će dokone „naučiti pameti“ i a predsednik će se na svaki mogući način zaštiti.

„Sve je ovo planski da bi mu crpeli energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim. Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu, malo se edukovati, trenirati čime će biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju ubuće“, napisala je ona.

Uz srca i aplauze u komentarima je dobila i reči podrške, ali i to da je najlepša političarka na našoj sceni.

Grozdanović je u Nišu završila Pravni fakultet, a u SPS-u je od svoje 18. godine. Na društvenim mrežama ima oko 110.000 pratilaca.

***

BONUS VIDEO: Govor mlade nade SPS o hrišćanima i katodnim cevima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare