Foto: Printscreen/FOX 5 Washington DC

Federalni tužioci konfiskovali su dva bankovna računa koja su povezana sa slučajem falsifikovanja umetnosti u kojem je osumnjičen Brajan Volš, koji je osumnjičen i za teško ubistvo supruge, Ane Volš.

Volš, koji je optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš, suočiće se sa kaznom doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta ukoliko bude proglašen krivim za ubistvo.

Pročitajte još:

Pored tih optužbi, Volš se suočava i sa drugim pravnim posledicama. Prema Norfolk okružnom tužiocu Majklu Morisiju, Brajan je optužen za „vođenje lažne policijske istrage/omećavanje pravde i nepravilno prenošenje ljudskog tela“.

Takođe, ranije je priznao krivicu za različite prevare, uključujući prevaru putem telekomunikacija, prekogranični prenos radi prevare, posedovanje preoblikovane robe i nezakonite novčane transakcije.

Ana Volš Foto: Instagram/anawalshe

U okviru novog razvoja ovog slučaja, federalni tužioci su podneli zahtev sudiji za konfiskovanje novca sa dva novootkrivena bankovna računa. Ovaj novac bi se dodao na prethodni nalog oduzimanja koji je već odobren, a prema kojem je Brajan bio dužan da preda 225.000 dolara gotovine i originalne slike umetnika Endija Vorhola.

Detalji o novim računima i tačnom iznosu novca koji se nalazi na njima nisu objavljeni, ali federalni tužioci su uvereni da bi ova sredstva trebala biti deo ukupne sume koja je predmet oduzimanja u okviru ovog slučaja.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Slučaj Volša, koji uključuje navodno falsifikovanje umetničkih dela Endija Vorhola, nastavlja se pred sudom.

Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati ovaj kompleksan i kontroverzan slučaj.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar