U strogom centru Pirota, u Dragoševoj ulici, jutros oko 8.40 M. M. (55) hicem iz pištolja ubio je svoju bivšu emotivnu partnerku S. M. (47), a posle gnusnog zločina se sam predao policiji.

Stravičan zločin potresao je jutros Pirot. Naime u najstrožem centru grada u Dragoševoj ulici, oko 8.40 časova ubijena je S. M. (47). U nju je pucao M. M. (55) koji je njen bivši emotivni parnter, a on se posle stravičnog zločina, sam predao policjji.

Hitna pomć je brzo došla na lice mesta i prevezla nesrećnu ženu u bolnicu, ali su tamo samo mogli da konstatuju smrt. Prema nezvaničim informacijama, njoj je ubica pucao u glavu.

Foto:MzL

„Ovakav zločin Pirot ne pamti, da se tako nešto desi u sred dana, u sred grada. On je i ranije bio nasilan prema njoj i navodno je imao zabranu prilaska“, rekao je sagovornik portala Nova.rs.

nova.rs

Po priči svedoka koji je prisustvovao zločinu, žena i muškarac su išli udaljeni par metara jedno od drugog i nije primetio da li su pričali.

Foto:MzL

„Ona je došla do tezge ispred prodavnice i počela je da bira voće. Bila je pola metra od mene. U tom trenutku je telefonom pričala sa nekim i pitala je šta da kupi. U jednom trenutku sam začuo pucanj, strašan. Mislio sam da je mene pogodio. Tog čoveka više nisam video. Iz prodavnice je izašla prodavačica i rekla: „Jao, leži u krvi jedna žena!“. Ona je pala preko gajbi koje su takođe popadale. Video sam je i ja, ležala je u lokvi krvi. BIla je upucana u glavu. Onda su došli Hitna pomoć, ali sam odmah čuo da je ubijena. Kažu da je čovek sam otišao u policiju i da se sam predao“, rekao Svetomir Jovanović, svedok zločina.

BONUS VIDEO:Četvoro dece u Novom Pazaru stradalo u požaru 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar