Foto:Shutterstock

Vozač kamiona V.T. (66) iz Aleksandrovca, uhapšen je zbog sumnje da je jutros oko 6,30 časova na putu Kruševac-Aleksandrovac, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, a tri zadobile povrede.

Vozaču kamiona određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i očekuje se da bude privedem osnovnom javnom tužiocu, pišu „Novosti“.

Pročitajte još:

„Sumnja se da je on, upravljajući teretnim vozilom ‘iveko’, pod dejstvom alkohola, prešao u suprotnu traku i naleteo na automobil ‘suzuki svift’ kojim je upravljao pedesetjednogodišnji muškarac iz Aleksandrovca, koji je podlegao povredama na licu mesta“, navode u policiji.

Na mestu nezgode povredama je podlegao i pedesetčetvorogodišnji putnik u automobilu, koji je sedeo iza vozača, dok su suvozač (21) i preostala dva putnika (49. i 23.) zadobili, za sada, neutvrđeni stepen povreda.

Na licu mesta poginuli su vozač „suzuki svifta“ G.M. (52) iz Kožetina, kod Aleksandrovca i Z.V. (55) iz Aleksandrovca, koji je u trenutku nesreće sedeo iza vozača. Kod vozača kamiona testiranjem je utvrđeno 0,89 odsto alkohola u krvi. Ostalo mu je, prema nezvaničnim saznanjima, još dva meseca do penzije.

BONUS VIDEO: Saobraćajna neseća kod Slavije u Beogradu


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar