Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pre tačno tri godine u dvorištu porodične kuće u Vranjskoj Banji u naselju Ćosiki ubijeni su Slavoljub Mladenović (47) i njegova nevenčana supruga Brankica Anđelković (41).

Zločin koji se odigrao u noći između 19. i 20. juna 2020. godine otkrio je otac ubijene Brankice, koji je došao kod ćerke da vidi zašto se nije javljala na njegovo uporne telefonske pozive.

Pročitajte još:

Međutim, ni posle tri godine od ubistava, počinilac nije poznat, kao ni motiv izvršenja ovog zločina. Više javno tužilaštvo u Vranju kaže da je još uvek u toku istražni postupak.

„Predmet je u fazi istražnog postupka protiv NN izvršioca zbog krivičnog dela teško ubistvo po naredbi o sprovođenju istrage od 23.07.2020. godine. Tokom ovog postupka, obavljen je niz veštačenja, tačnije balistička, DNK veštačenja, veštačenje telefona, fizičko-hemijska veštačenja i dr. Do današnjeg dana i pored brojnih veštačenja i drugih preduzetih radnji izvršilac nije otkriven, kao ni motiv ovog dvostrukog ubistva, tako da je u toku rad policije na otkrivanju izvršioca po zahtevu ovog tužilaštva od 10. avgusta 2020. godine“, navode iz VJT.

Komšije ubijenih su uverene da je Slavoljub poznavao ubicu i da je Brankica ubijena jer je videla zločin i likvidirana je kao nepoželjni svedok, piše Telegraf.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar