Foto:privatna arhiva

Radiša P. (48) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je, po svemu sudeći skrivila njegova ćerka vozeći BMW bez dozvole. Meštani u razgovoru za Nova.rs, šokirani zbog tragedije kakvu Srbija ne pamti, prepričavaju tešku sudbinu stradalog Radiše koji je rođen u siromaštvu, naporodno je radio da bi ostvario svoj san, a kada je to i uspeo, poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

Radiša P. (48) nastradao je dok se vraćao sa svadbe, kada je BMW u kom su bili on i najstarija ćerka Danijela (18) sleteo sa puta i udario u drvo. Radiša koji je sedeo na mestu suvozača je od posledica sudara preminuo, a Danijela je, zbog težine povreda prebačena za Beograd na dalje lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama za volanom BMW-a u trenutku udesa bila je Danijela, iako nije imala vozačku dozvolu, dok je otac sedeo pored nje. Udarac je bio strahovit, školjka automobila je otpuno uništena i skoro je neprepoznatljivo o kom modelu automobila se radi.

Pročitajte još:

Meštani Badinovaca su u šoku, zbog strašne tragedije koje je pogodila Radišinu porodicu. Uglavnom ga znaju iz viđenja, retko ko ga zna iz kafane, kažu da ga život nije štedeo, ali da je on bio veliki borac.

„Imao je težak život, bio je po domovima i hraniteljskim porodicama, a onda se vratio u selu. Znam da mu je majka bila bolesna, teško pokretna a da ju je on sahranio. Bio je vredan čovek, radan. Majstorisao je, znao je sve da radi, imao je „zlatne“ ruke“, kaže jedna komšinica iz sela.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

„Znam da je često odlazio u inostranstvo, mislim u Beč, preko nekih prijatelja koji su mu našli posao. Bio je sezonac, radio je na građevini. Počeo je dobro da zarađuje i da se kući. Čula sam da je prvo živeo kao podstanar, ali je posle kupio kuću. Uspeo je da napravi ono što on nije imao, oženio se, dobio tri ćerke, napravio porodicu, skućio se. Sve što bi zaradio ulagao je u porodicu i kuću, biio je pravi domaćin. Ipak, mnogo je radio, pa je često morao poslom da boravi u inostranstvu“, kaže sagovornica portala Nova.rs.

Danijela, koja je bila za volanom automobila kada je sleteo sa puta i udario u drvo, najstarija je od tri ćerke, pričaju meštani.

Nesreća se dogodila u nedelju, rano ujutru, oko 2.30 časova, kada su se Radiša i Danijela vreaćali sa svadbe u Bogatiću. Nisu išli direktnim putem od Bogatića ka Badovincima, već okolnim, koji je duži 5 kilometara, pretpostavlja se da bi izbegli susret sa saobraćajnom policijom.

Pretpostavlja se da je Radiša prepustio Milici vožnu upravo zato što je popio malo više na svadbi, iako Danijela nije imala vozačku dozvolu, kažu nam meštani. Iz nepoznatog razloga je izgubila kontrolu nad vozilom koje je velikom brzinom sletelo sa puta i direktno udarila u drvo.

BONUS VIDEO: Sudar voza i kamiona u kojem je poginuo vozač

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar