Foto: Shutterstock/Maia Kennedy / Alamy / Alamy / Profimedia/Instagram

Ana Volš (39), majka troje dece iz Masačusetsa, koja je navodno odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala 31. decembra, nakon što je napustila svoj dom kako bi uhvatila let za Vašington. Nestanak je prijavio njen suprug Brajan Volš tri dana kasnije, a ceo slučaj obavijen je velom misterije.

Policija ispituje sve okolnosti nestanka Ane, a zasad ništa ne ukazuje na to šta se desilo kobnog dana.

Ana je svoj dom u Kohasetu u Masačusetsu napustila rano ujutru tog dana, nakon što je naručila zajedničku vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 4 sata ujutru, a kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine.

Od tada joj se gubi svaki trag.

Kako je saopštila tamošnja policija, u toku je istraga.

„Pokušavamo da lociramo Anu i da je bezbedno vratimo kući. Nemamo ništa što bi potvrdilo bilo šta sumnjivo ili kriminalno“, naveli su iz policije.

Foto: Instagram

Iz policije je navedeno i da se Ana nikada nije ukrcala na let, a zasad nije poznato ni da li je uzela prevoz koji je ranije rezervisala.

Tokom istrage, policija je otkrila da Ana nije ostavila nikakav digitalni otisak – isključivši svoj telefon 1. januara.Takođe, nema podataka o tome da je koristila svoje kreditne kartice posle Nove godine.

Pročitajte još:

Interesantno je i da se pre nekoliko dana desio požar u kući u kojoj je Ana svojevremeno živela. Požar je izbio u petak, pet dana posle nestanka, u kući u Ulici Jerusalem u Kohasetu, 22 milje jugoistočno od Bostona, a najmanje dva vatrogasna vozila su bila na licu mesta.

Kuća je ranije bila u vlasništvu Ane Volš.

Podsetimo, o nestaloj Ani, rodom iz Beograda, već danima se ne zna ništa. Nestanak je prijavio njen suprug Brajan Volš.

Inače, Anin suprug se, prema pisanju medija, 2021., na saveznom sudu izjasnio krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola kupcu iz Južne Koreje za 80.000 dolara.

BONUS VIDEO: Potraga za panterom kroz apatinske šume

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar