Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Posle stravične nesreće koja se dogodila na Pančevačkom mostu u smeru ka centru Beograda, telo pešaka, na kog je naleteo taksista, od siline udara preletelo je ogradu i palo sa visine od 15 metara u krug jedne privatne firme koja se bavi prodajom proizvoda od metala, gde im se nalazi skladište.

Zaposleni koje smo zatekli u krugu firme rekli su da ne znaju ništa o noćašnjem događaju.

Bizarna nesreća dogodila se jedan sat posle ponoći kada je automobil citroen C5, koji je na krovu imao taksi tablu, udario čoveka (34), koji je u tom trenutku prelazio kolovoz. Nesrećni čovek je preleteo ogradu od siline udarca i pao u ambis.

Od zadobijenih povreda preminuo je na mestu pada. Policija je uzela snimke kamera za video-nadzor uz čiju pomoć je identifikovano vozilo koje je udarilo čoveka.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je hapšenje za sada neidentifikovanog vozača taksija kojem se na teret stavljaju dva krivična dela – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći.

Treba da bude utvrđeno i druge okolnosti ove tragedije, kao i kretanje nastradalog pešaka koji je prelazio kolovozne trake s jedne strane mosta na drugi.

BONUS VIDEO – Mesto nesreće na Pančevačkom mostu gde je žrtva pala sa mosta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare