Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Javnost u Srbiji protekle noći potresla je informacija da je starija osoba pokušala da otme devojčicu na jednom autobuskom stajalištu u Kaluđerici. Za Nova.rs su objasnili iz tužilaštva da muškarac sa snimka koji je obišao društvene mreže, jeste zadržan u policiji, ali ne zbog pokušaja otmice, već zato što je bio pijan.

Na društvenim mrežama protekle noći pojavio se dramatičan snimak privođenja muškarca u Kaluđerici koje je uznemirilo javnost, a u objavi je navedeno da je osoba sa belim kačketom pokušala da odvuče devojčicu za ruku sa stajališta, ali da je spasila druga devojčica koja je pozvala svog oca.

Pročitajte još:

„U konkretnom slučaju nije se radilo o ma kakvoj otmici, konslutovan je i dežurni javni tužilac. Nije bilo elemenata ma kog krivičnog dela, a lice je zdržano po prekršaju zbog alkohola, a policiji je naloženo da tužilaštvu dostavi izveštaj“, rečeno je za Nova.rs.

Na Instagram nalogu moj_beo_grad_, podsetimo, objavljen je snimak na kome se vidi kako policajci privode čoveka i stavljaju mu lisice na ruke, dok im pomažu građani.

Bonus video: Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Zorana Uskokovića Skoleta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare