Foto: Michael Derrer Fuchs / Shutterstock, Printscreen/Instagram

Situacija Švajcarskoj se ne smiruje nakon ubistva devojčice (3) srpskog porekla, za čiju smrt su osumnjičeni njen otac (24) i maćeha (24), inače državljani Srbije. Komšije pomenute porodice su u šoku, a nakon istrage biće utvrđeni svi detalji slučaja koji je potresao javnost.

Nesrećno dete imalo je višestruke povrede nanete tupim predmetom, rečeno je ranije iz tužilaštva, a prema najnovijim informacijma, u spašavanje deteta bila je uključena i specijalna ekipa za vazdušni transport. Nažalost, devojčici nije joj bilo spasa i nesrećnom detetu konstatovana je smrt.

Kako je naveo tužilac, dvoje dece koji su bili u stanu u momentu kada je devojčicu umirala u mukama smešteni su na bezbedno i nalaze se u dobrom stanju.

Pročitajte još:

Komšije srpskog para ostale su u šoku nakon tragedije koja ih je zadesila.

„Bili su prijateljski nastrojeni uvek i svima su izlazili u susret. Viđali smo ih često sa svojom dečicom kako idu na igralište, najčešće ženu“, objasnile su komšije.

Niko i dalje ne može da poveruje da su bili u stanju da učine takav zločin.

Težak život deteta

Prema pisanju švajcarskih medija, devojčicu je teška sudbina pratila od rođenja, kada je njena biološka majka odbila da se stara o njoj, pa je prebačena u hraniteljsku porodicu, gde je trpela nasilje, a na kraju je otac uspeo da dobije starateljstvo.

„Detetova majka nije želela da prihvati svoju ćerku, zbog čega je bila u hraniteljskoj porodici. Prošle jeseni je došla u porodicu mog sina, njegove supruge i njihovo dvoje dece.Tada je sin rekao svojoj supruzi da bi bilo najbolje da on uzme ćerku kod sebe, a ona je devojčicu prihvatila kao svoje dete“, ispričala je baka i dodala:

Foto: Printscreen/Instagram

„Niko nam se zvanično nije obratio, a saznali smo tek u ponedeljak da je devojčica mrtva. Takođe ne znamo ni šta se dogodilo sa dvojicom njihovih unuka, a nadležni su nam rekli da su smešteni u neutralnu sredinu“, kazali su.

BONUS VIDEO: Pančevo ubistvo i samoubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar