Foto: Dragan Mujan/Nova.rs; TikTok/noa.diva

Noa Milivojev (18) koja je svirepo ubijena u Ulici cara Lazara u Beogradu i za čije ubistvo je osumnjičen njen partner Ognjen D. (33) koji se nalazi u pritvoru, sahranjena je danas u rodnom Kovilju kod Novog Sada.

Sahrani Noe Milivojev prisustvovali su brojni članovi porodice, prijatelji i poznanici, koji su je ispratili na večni počinak.

Noa Milivojev Foto: TikTok/noa.diva

Nesrećna devojka Noa Milivojev vodila se kao nestala 20 dana, sve dok policija delove njenog tela nije pronašla u stanu u Ulici cara Lazara, u kom je živeo njen partner Ognjen.

Cara Lazara ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, Ognjen D. se sumnjiči da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Noa došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Delovi njenog tela pronađeni su u kantama i pvc kesama, a sumnja se da je Ognjen D. nameravao da ih uništi kiselinom, želeći da na taj način prikrije zločin.

Bonus video: Kuća u Smederevu u kojoj se dogodilo ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar