Foto: Društvene mreže

Tri maloletna mladića iz Rožaja , inače braća i najbolji prijatelji, poginula su u prošle nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok su se lekari četvrtom mladiću F.D. (17) nedelju dana borili za život. Nažalost, prema saznanjima Kurira, i on je podgledao povredama.

Inače, F.D. je bio sin jedinac, i njegova porodica je razorena bolom.

Podsetimo, u nesreći koja se dogodila prošle nedelje nadomak Rožaja, u mestu Zeleni, na magistralnom putu Rožaje-Bać. Prilikom sletanja vozila u korito reke Ibar, na mestu su poginuli su maloletnici A.M, S.M. i I.D, svi iz mesta Balotići.

Do tragedije je došlo na mestu gde magistrala nije oivičena bankinom i koje je poznato po sličnim nesrećama. Tada je automobil “audi A 3“ sleteo sa puta u korito Ibra.

Foto: Društvene mreže

Prilikom sletanja sumnja se da su se prevrnuli nekoliko puta, a njihovo auto je doletelo na nekih 20 metara u provaliju.

Inače, tinejdžeri su kobne večeri bili u kafiću u Rožajama, smejali su se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući, kada je jedan od poginulih dobio navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice. Tada je navodno, usled neprilagođene brzine A. M. izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega su kolima sleteli u reku.

BONUS VIDEO Tragedija u Nišu: Pešaka ubila šinska radna mašina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar