Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume "Stvar srca", koje se danas nastavlja pred Višim sudom u Beogradu svedočenjem glumice Milene Radulović, prekinuto je zbog negodovanja Aleksićevog advokata. Do prepirke advokata sa sudijom došlo je dok je Milena Radulović odgovarala na pitanja advokata.

Aleksićev advokat Zoran Jakovljević je opomenut zbog nepoštovanja suda jer je govorio uporedo sa sudijom, a revoltiran zbog toga što mu je pitanje odbijeno. Zapravo, Radulovićeva je u jednom trenutku ispravila advokata Jakovljevića rekavši da pre podizanja krivične prijave nije razgovarala sa „advokatima“, već sa jednim advokatom, ocem svoje koleginice Ive Ilinčić, kog pre svega smatra ocem svoje koleginice i prijateljice.

Miroslav Mika Aleksić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Potom je Jakovljeviću skrenuta pažnja da bi mogao biti udaljen iz predmeta, a suđenje je prekinuto na 15 minuta.

Podsetmo, Aleksić se tereti da je počinio četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju. Njegove žrtve bile su polaznice škole glume, čiji je Radulovićeva bila član.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila upravo glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Danas su podršku glumici ispred zgrade Višeg suda u Savskoj ulici došli da pruže Ognjen Janković, član Beogradskog sindikata, glumac Milan Marić, Aleksandar Radojičić…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare