Aleksa Stanković FOTO: Privatna arhiva
Aleksa Stanković FOTO: Privatna arhiva

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca koji je nestao prošlog utorka, tačnije pre 7 dana, još nije pronađen i za njim tragaju porodica i policija, a kako je danas izjavila njegova majka Olivera, policija sumnja da je on u Beogradu.

Ona je za portal Telegraf.rs otkrila i da su u međuvremenu primetili da je sa sobom poneo školska svedočanstva i diplome, zbog čega sumnjaju da mu je možda neko ponudio posao u inostranstvu, u koje je, inače, želeo da ode da radi.

„Da li mu je neko nešto ponudio, obećao, da li je naseo na neku lažnu priču, obećao mu posao u inostranstvo, ne znam. Nismo sigurni, ali nam liči da je tako. U međuvremenu smo primetili da mu nisu kod kuće svedočanstva i diplome“, kaže za Telegraf.rs Aleksina majka Olivera.

Kaže da je Aleksa dobar u radu na kompjuteru, da dobro govori strane jezike, ali da nikada nije pominjao šta bi konkretno radio van granica naše zemlje.

„Ne znam šta bi baš tačno radio tamo, ali znam da je hteo da ode. Eto, poneo je tu dokumentaciju iz škole, svedočanstva, diplome i sve što je imao. Mi sad mislimo da mu je neko ponudio nešto preko društvenih mreža. Nek ide, samo nek mi se javi da je živ – ističe majka koja strahuje da se iza svega ne krije neka lažna priča:

„On je dobrica jedna. Naivan je. Svakome veruje. Jedino me to buni. Da nije neka lažna priča. Na kraju, ne znam ništa, u stvari.“

Iako ga nema 7 dana, ne gubi nadu da je živ. Kaže i da policija misli da je u Beogradu.

„Telefon mu je i dalje isključen. Prva dva, tri dana uključivao je telefon veoma kratko. Policija je probala da ga locira, i ono približno što su otkrili je da je u Beogradu. Međutim, od 30. decembra telefon mu više nije bio uključen nijednom“, rekla nam je Olivera, Aleksina majka.

Podsetimo, Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nestao je u utorak, 28. decembra, a u trenutku nestanka, na sebi je imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne pantalone.

Bonus video: Nastavljena potraga za nestalim mladićem iz Splita

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar