Matej Periš Foto: MUP Hrvatske, MUP Srbije

Potraga za Matejem Perišom (27), Splićaninom koji je misteriozno nestao u Beogradu novogodišnjoj noći, ulazi u peti dan. Sve službe srpske policije su na nogama, a iz Hrvatske stižu poruke podrške i molitve da se mladić pronađe živ i zdrav. Takva je i poruka njegove profiesorke iz gimnazije...

Profesorka Diana Matković objavila je na svom Fejsbuk profilu fotografiju na kojoj se nalazi Matej, uz opis: „Pre 10 godina na vrhu Meteora, moja voljena deca… Desno, s belom kapom čuči moj Matej Periš… Nestao je pre par dana… Molimo se prijatelji da se vrati živ i zdrav svojoj kući“, napisala je. 

Kako su objavili hrvatski mediji, ona je profesorka Pete gimnazije „Vladimir Nazor“ u Splitu.

Podsetimo, njegovi prijatelji su nestanak prijavili 31. decembra u 18.00 sati. Rekli su da je mladićeva jakna ostala u klubu u Beton hali.

Tada je otpočela potraga koja i dalje traje. Rečna policija proteklih dana pretraživala je i Savu, međutim, nema naznaka o tome gde je Matej, ali ni šta se tačno dogodilo kobne večeri u izlasku, a jedina naznaka jesu video snimci koje smo objavili, na kojima se vidi mladić kako trči i za neke od njih Matejev otac je potvrdio da je reč o njemu.

Bonus video: Nastavljena potraga za nestalim mladićem iz Splita

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare