Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Sinoć oko 19 sati na Novom Beogradu u Vojvođanskoj ulici dogodila se saobraćajna nesreća na pešačkom prelazu kada je udaren pešak D. V. (66), koja je zadobila teške telesne povrede.

On je udario ženu pešaka i nabacio na automobil koji je bio u suprotnom smeru i koji je stajao pred pešačkim prelazom i čekao da pešak pređe ulicu. Ženu je BMW bacio na bočnu stranu tog automobila „dačiju daster“.

Vozač tog automobila je Siniša Zorić, glavni javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Zorić je odmah izašao iz svog vozila, pružio prvu pomoć povređenoj ženi i zvao hitnu pomoć i policiju da dođu na lice mesta. Policija je na licu mesta uradila alkotest i utvrđeno je da su oba vozača bez alkohola u krvi. Na licu mesta je bio i nadležni tužilac iz Trećeg OJT u Beogradu.

Pročitajte još:

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, protiv vozača BMW podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Inače, tužilac Zorić poznat je među kolegama tužiocima i među advokatima i sudijama kao pravedan profesionalac koji je u karijeri izneo veliki broj komplikovanih i teških slučajeva.

Žena je zadržana na odeljenju šok A u Urgentnom centru.

VIDEO: Očevidac nesreće u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar