Vandalizam u kafeteriji na Novom Beogradu kod Fontane

Grupa nepoznatih mladića tokom protekle noći uništila je inventar lokala "Kafeterija" u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu. Kako saznajemo, lopove je snimila nadzorna kamera objekta, a na pomenutim snimcima vidi se kako četvorica mladića, iz čista mira, bacaju stolice lokala.

Ceo događaj desio se nešto posle ponoći, a zasad nije poznato da li je slučaj prijavljen nadležnoj policijskoj stanici.

Marko M, menadžer „Kafeterije“ na Novom Beogradu, kaže za Nova.rs je nekoliko stolica uništeno.

„Sve se dogodio sinoć, nešto posle ponoći. Lokal je zatvoren u 23 sata, a grupa mladića u baštu je došla oko pola 1. Sedeli su, pili pivo, pušili i sve je izgledalo u redu do jednog trenutka. Naime, u jednom momentu su ustali, verovatno u nameri da odu kući, i tada su, bukvalno iz čita mira, krenuli da uništavaju inventar našeg lokala. Ostavili su smeće, a potom su uzeli nekoliko stolica i bacili na krov, ispod koga se nalazi kuhinja našeg lokala. Na osnovu snimaka, deluje kao da je reč o mladićima koji imaju između 17 i 19 godina“, kaže Marko M. za naš portal, dodavši da ne razume šta je moglo da ih navede da tako nešto urade.

Za ceo slučaj saznali su nakon što su jutros zatekli stolice na krovu.

„Tada smo pogledali snimke i videli šta se desilo. Moram da napomenem da se i ranije dešavalo da zatičemo stolice i đubre na tom krovu. Pretpostavljali smo da dođu pojedinci dođu tokom noći i sede i onda ostave“, kaže menadžer.

Dodaje i da je strašno da se iko ovako ponaša i bez ikakvog razloga uništava tuđi inventar.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare