Nikola Š. i Radovan B., poginuli u nesreći u Gornjem Milanovcu Foto: Društvene mreže

Nikola Š. (23) i Radovan B. (23), iz sela Brđani, kod Gornjeg Milanovca, nastradali su noćas oko 1.40 časova, na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u ovom gradu.

Kako su meštani pomenutog sela naveli ranije za naš portal, reč je o najboljim drugovima.

„Ustala sam i krenula u prodavnicu gde sam čula da su nastradali. Nemam reči, ovo je ogromna tragedija. Sećam ih se još kao dece, bili su drugovi još tada. Kažu da ih je taj mladić iz Milanovca pokupio džipom, da su na licu mesta nastradali“, navela je jedna meštanka za naš portal.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Rođak nastradalog Nikole istakao je da nema snage da ode da izjavi saučešće.

„Prođem pored kuće, puna kuća ljudi, u dvorištu automobili. Da je sreća da idemo da slavimo, da ga ženimo, a ne da idem majci da izjavim saučešće jer joj je sin nastardao. Ima braću blizance, ali sina prvenca su izgubili. Čujem jauk iz kuće, pa mi teško da uđem, skupljam snagu. Nije što su naši, ali verujte mi da su to deca jedanput, što se kaže. Obojica su radila, jedan je radio u tehničkom pregledu, drugi sa rashladnim uređajima. Ne znam, kako ćemo svi ovo da preživimo“, navodi potreseni meštanin.

Kako je potvrđeno za naš portal, u udesu u kojem su učestvovala dva vozila na licu mesta nastradali su mladići, a jedno lice je zadržano.

„Mladiću A. O. (23) iz Gornjeg Milanovca koji je upravljao vozilom marke „Mitsubishi“ određeno je zdržavanje do 48 časova zbog neprilagođene brzine“, saznaje Nova.rs u tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama medija, mladić koji je izazvao nesreću je njihov školski drug.

„Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odeljenju. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Dečko koji ih je udario je rano ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu“, naveo je izvor beogradskih medija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar