Ilustracija Foto: Zoran Lončarević

Nikola Š. (23) i Radovan B. (23), iz sela Brđani, kod Gornjeg Milanovca, nastradali su noćas oko 1.40 časova, na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog u ovom gradu. Kako meštani pomenutog sela navode za Nova.rs, reč je o najboljim drugovima, a ova tragedija zatekla je celo selo.

Kako je potvrđeno za naš portal, u udesu u kojem su učestvovala dva vozila na licu mesta nastradali su mladići, a jedno lice je zadržano.

„Mladiću A. O. (23) iz Gornjeg Milanovca koji je upravljao vozilom marke „Mitsubishi“ određeno je zdržavanje do 48 časova zbog neprilagođene brzine“, saznaje Nova.rs u tužilaštvu.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Meštani gornjomilanovačkog sela Brđani za naš portal ističu da su u šoku i da ih je vest o nesreći zadesila rano jutros.

„Ustala sam i krenula u prodavnicu gde sam čula da su nastradali. Nemam reči, ovo je ogromna tragedija. Sećam ih se još kao dece, bili su drugovi još tada. Kažu da ih je taj mladić iz Milanovca pokupio džipom, da su na licu mesta nastradali“, navodi jedna meštanka za naš portal.

Pročitajte još:

Rođak nastradalog Nikole kaže da još nema snage da ode da izjavi saučešće.

„Prođem pored kuće, puna kuća ljudi, u dvorištu automobili. Da je sreća da idemo da slavimo, da ga ženimo, a ne da idem majci da izjavim saučešće jer joj je sin nastardao. Ima braću blizance, ali sina prvenca su izgubili. Čujem jauk iz kuće, pa mi teško da uđem, skupljam snagu. Nije što su naši, ali verujte mi da su to deca jedanput, što se kaže. Obojica su radila, jedan je radio u tehničkom pregledu, drugi sa rashladnim uređajima. Ne znam, kako ćemo svi ovo da preživimo“, navodi potreseni meštanin.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare