Hitna pomoć Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Bujanovca poginulo je troje ljudi, dok je više od 10 povređeno kada je automobil "BMW" sleteo sa puta, a četiri pacijenta su zbog težine povreda prebačena na Univerzitetsko-klinički centar u Nišu.

Kako saznaje portal Nova.rs svi povređeni odmah su prebačeni u Zdravstveni centar u Vranju, odakle su oni sa težim povredama prebačeni u UKC Niš.

Prema našim informacijama, dete (15) zadobilo je višestruke povrede i ono je smešteno na Dečijoj hirurgiji, dok je tinejdžer (18) sa povredama grudnog koša primljen na hiruršku opservaciju.

Pročitajte još:

Pored dvoje mladih, primljene su još dve osobe (37) i (47) sa višestrukim povredama, među kojima je u povreda grudnog koša, te su smešteni u jedinicu intenzivnog lečenja.

Podsetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Vranju je potvrđeno da je R.R. državljanin Srbije (43) zadržan zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krijumčarenja ljudi jer je prevozio 14 migranata iz afričko – azijskih zemalja u vozilu marke BMW, kada je usled velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta kod mesta Aliđerci.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar