Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Stevo Ljiljak je poginuo, dok je njegova ćerka Ljiljana teško povređena u stravičnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Ševinoj ulici u Zemunu, nakon što je došlo do eksplozije plina u njihovoj porodičnoj kući. Prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs, građevinska mašina je juče oštetila gasovod nadomak porodične kuće Ljiljak, a jutros je došlo do strašne eksplozije.

Kako navodi izvor našeg portala, radovi na uvođenju optičkog kabla u ovoj ulici traju četiri nedelje.

„Juče je jedan radnik mašinom oštetio cev u kojoj je bio gas. Pretpostavlja se da je gas curio celu noć i i da je ušao u kuću porodice Ljiljak. Kako je došlo do eksplozije u kojoj je Stevo nastradao, a njegova ćerka zadobila teške povrede, utvrdiće istraga“, navodi izvor Nove.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, komšije koje poznaju porodicu Ljiljak tvrde da se oni ne greju na plin, već na drva, pa stoga ne znaju kako je moguće da je u njihovom domu došlo do eksplozije gasa.

„Eksplozija je bila tolika jaka da je od cele kuće ostao samo dimnjak, sve se srušilo. Nije mi jasno kako se to dogodilo jer se oni ne greju na plin. Tom stranom ulice ide gasovod koji je ugrađen pre 10, 15 godina. Sada su kopali i postavljali neke kablove, valjda optičke. Najverovatnije su oštetili cev pa je ljudima gas ušao u kuću. Oni se greju na drva, da li su ložili ili je neko zapalio cigaretu, ne znam“, rekao je ranije jedan od komšija i dodao da je nesrećna žena usled detonacije izletela kroz prozor kuće.

Kako saznajemo, ulica je i dalje zatvorena, a policija je na licu mesta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar