Jakovo, Surčin, pucnjava, ranjavanje, ubistvo, hitna pomoć, policija, uviđaj,
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Stevan S. (36) radnik obezbeđenja, teško je ranjen noćas u pucnjavi koja se dogodila ispred diskoteke "Najt" u obrenovačkom naselju Rojkovac. Policija uhapsila osumnjičenog koji se dovodi u vezu sa pucnjavom, a prema saznanjima Nova.rs, ranjeni muškarac se trenutno nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

U obrenovačkom naselju Rojkovac, ispred noćnog kluba „Najt“ noćas je došlo do pucnajve u kojoj je teško ranjen radnik obezbeđenja. Stevan je pogođen sa pet metaka u kuk i noge i on je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde je odmah po prijemu operisan i njegovo stanje je teško.

Pročitajte još:

Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, uhapšen je mladić Dušan G. (22) koji se sumnjiči da je pucao u Stevana, a potom pobegao. Njega su brzom intervencijom uhapsili pripadnici Interventne jedinice beogradske policije.

Pucnjavi je, navodno, prethodila svađa i tuča unutar samog kluba, kada su se potukle dve grupe mladića. Obezbeđenje je intervenisalo i izbacilo neke od učesnika tuče iz lokala, a onda je jedan od njih, Dušan G. potegao pištolj i pucao na Stevana S.

Dujšanu G. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a policija nastavlja rad na identifikaciji i hapšenju svih učesnika ovog obračuna.

BONUS VIDEO: Hapšenje članova kriminalne grupe koja se baveila švercom droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar