Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Lekari na Vojnomedicinskoj akademiji bore se za život mladića koji je noćas povređen u masovnoj tuči navijača Crvene zvezde i Partizana, javlja Telegraf.rs.

Kako navodi ovaj portal, navijači Partizana igrali su košarku kada su ih žbunja napali navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače i fantomke, a u rukama motke i palice.

U sukobu je povređeno više od 10 ljudi. Dva muškarca starosti oko 30 godina sa teškim povredama prevezena su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), a teže su povređena i deca stara 12 i 16 godina, koja su prevezena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj.

Novi Beograd - blokovi / Prnt scrn RTS
Novi Beograd – blokovi / Prnt scrn RTS

Policija traga za učesnicima, a ispituje se da li je obračun i dogovoren. Takođe, policija je uzela snimke sa okolnih kamera, ali i obavila razgovor sa povređenima.

Pročitajte još:

Podsećamo, kako je Nova.rs sinoć objavila, na Novom Beogradu došlo do masovne tuče navijača Partizana i Crvene zvezde. Prema rečima očevidaca učestvovalo je oko 40 mladića, od kojih su neki pobegli kolima ka Zemunu. Sukob je izbio na uglu ulica Dušana Vukasovića i Vojvođanske u 61 i 62. bloku.

Ti blokovi su, inače, uporište navijačke grupe crno-belih Vandal bojs.

BONUS VIDEO Novi ugao tuče na navijača na Novom Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare